فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

میشل عون در دیدار با امیرعبداللهیان: مردم و مسئولان لبنان، ایران را دوست خود می‌دانند

میشل عون در دیدار با امیرعبداللهیان: مردم و مسئولان لبنان، ایران را دوست خود می‌دانند رئیس جمهور لبنان در دیدار امیرعبداللهیان با بیان این‌که مردم و مسئولان لبنان، جمهوری اسلامی ایران را دوست خود می‌دانند، گفت‌وگوها بین ایران و عربستان سعودی را مهم برشمرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۲ - ۱۵ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 07
کد خبر: ۱۰۴۷۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در مقصد دوم سفرش در بیروت پایتخت لبنان به سر می‌برد، صبح امروز (پنجشنبه) ۱۵ مهر ماه با «میشل عون» رئیس جمهور لبنان دیدار و درباره موضوعات مرتبط با روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ گفت‌وگو کرد.

* حمایت قوی جمهوری اسلامی ایران از لبنان

در این ملاقات که در کاخ ریاست جمهوری لبنان برگزار شد، امیرعبداللهیان تشکیل دولت جدید در لبنان را تبریک گفت و ضمن تاکید بر حمایت قوی جمهوری اسلامی ایران از لبنان، آمادگی دولت ایران برای حمایت همه جانبه از لبنان را اعلام کرد.

‌ رئیس جمهور لبنان نیز در این دیدار اظهار داشت: در لبنان چه مردم و چه مسئولان، ایران را دوست خود می‌دانند و ما همواره حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران را در کنار خود احساس می‌کنیم.

میشل عون گفت‌وگوها بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی را مهم خواند و ارتباطات خوب بین جمهوری اسلامی ایران را مایه خشنودی لبنان و عامل آرامش منطقه برشمرد.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این دیدار به توانمندی‌های فنی و مهندسی جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران آماده است تا در پروژه‌های توسعه‌ای لبنان حضور قوی داشته و به ویژه در پروژه‌های نیروگاهی این کشور شرکت‌های ایرانی در تراز بالای جهانی را در لبنان فعال کند.

* برای شکستن تحریم‌های لبنان با تمام توان در کنار مردم لبنان خواهیم ماند

به گزارش فارس، امیرعبداللهیان شب گذشته در بدو ورود به بیروت در جمع خبرنگاران ضمن تبریک تشکیل دولت جدید در لبنان به مردم بزرگ و مقاوم این کشور گفت:‌ من به همراه همکارانم در بیروت هستیم تا با صدای بلند اعلام کنیم که جمهوری اسلامی ایران به حمایت‌های خود از لبنان ادامه خواهد داد. ما برای شکستن تحریم‌های لبنان با تمام توان در کنار مردم لبنان خواهیم ماند.

وی افزود: اطمینان داریم که مردم لبنان همانند گذشته از این مرحله سخت نیز با پیروزی عبور خواهند کرد.

امیرعبداللهیان پیش از بیروت نیز به مسکو سفر کرد. وزیر امور خارجه پس از تصدی این سمت به منظور شرکت در نشست منطقه‌ای حمایت از عراق به بغداد رفت و از آنجا برای دیدار با مقامات سوریه به دمشق سفر کرد. وی همچنین در سفر آیت الله رئیسی به دوشنبه پایتخت تاجیکستان وی را همراهی کرد و در اواخر شهریور ماه برای شرکت در هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک رفت.

انتهای پیام/

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار